Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Josephus Hubertus Prick, burgemeester, geboren te Oud-Vroenhoven op 5 juni 1876, overleden te Gulpen op 16 mei 1936, zoon van Willem Prick en Isabella Catharina Meertens.


Hij is getrouwd te Baexem op 20 april 1922 met
Maria Ida Canoy, geboren te Baexem op 21 januari 1878, dochter van Jan Mathijs Canoy en Maria Catharina Elisabeth Donders.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 12 oktober 1915 met Josephus Aloysius Maria Clercx, houthandelaar, geboren te Mierlo op 6 augustus 1874, overleden te Helmond op 12 mei 1918, zoon van Jan Louis Clercx en Petronella Elisabeth Terborgh.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina