Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jozef Martinus Tis, bankwerker, geboren te Baexem op 30 april 1919, overleden te Roermond op 13 april 2003, zoon van Silvester Wilhelmus Tis en Gertrudis op den Drink.


Hij is getrouwd te Vlodrop op 10 november 1941 met
Christina Elisabeth Geradts, dienstbode, geboren te Vlodrop op 20 augustus 1915, overleden te Roermond (V) op 25 oktober 1972, dochter van Johannes Leonardus Geradts en Anna Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina