Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronelle Fonteijn, dienstmeid, geboren te Baexem op 18 januari 1817, overleden te Heel en Panheel op 2 maart 1866, dochter van Pierre Fonteyn en Marie Christine Nijskens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 juni 1842 met
Peter Colbers, metselaar, geboren te Heel en Panheel op 10 februari 1813, overleden aldaar op 18 juni 1861, zoon van Pierre Colbers en Jeanne Adams.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes Hubertus, geboren te Heel op 24 maart 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina