Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henriette Rutten.


Zij was gehuwd met
Mathieu Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, akkermanse, geboren te Hunsel op 9 oktober 1771, overleden te Neeritter op 6 april 1823.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 20 mei 1801 met Rut Steijvers, landbouwer, geboren te Neeritter op 7 februari 1762, overleden aldaar op 5 februari 1826, zoon van Leonardus Steijvers en Maria Brunen.
  • 3 : waarschijnlijk Elisabeth, geboren te Neeritter rond 1779, overleden te Neeritter-Beersel op 27 december 1811.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 6 mei 1801 voor de kerk met Antoine Janssen, kleermaker, geboren te Neeritter rond 1770, overleden te Neeritter-Beersel op 19 december 1830, zoon van Jean Janssen en Gertrude van Immissen.
    (Hij is later getrouwd te Neeritter op 13 oktober 1813 met Marie Catherine van Dael, dagloonster, geboren te Neeritter, gedoopt op 29 oktober 1780, overleden te Molenbeersel op 14 februari 1846, dochter van Leonard van Dael en Jacomine Wiermans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina