Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathia Fonteyn, dienstmeid, geboren te Heel op 15 mei 1799, overleden te Neeritter op 13 augustus 1863, dochter van Pierre Fonteyn en Marie Christine Nijskens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 3 mei 1825 (1) met
Peter Swagten, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1798, overleden aldaar op 16 augustus 1846, zoon van Lambert Swagten en Catharina Donders.

Zij is getrouwd te Neeritter op 16 mei 1848 (2) met
Guillaume van Ratingen, klompenmaker en mandenmaker, geboren te Ittervoort op 14 april 1807, overleden te Neeritter op 13 maart 1887, zoon van Gerardus van Ratingen en Petronella Cedeur.
(Hij is later getrouwd te Thorn op 6 juli 1869 met Maria Cornelia Dehing, geboren te Thorn op 24 mei 1821, overleden te Neeritter op 15 oktober 1885, dochter van Mathijs Dehing en Catharina Elisabeth Janssen. (Zij was weduwe van Jan Nicolaas Trips.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina