Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie van de Vordeldonk?.


Zij was gehuwd met
Sebastien Wilms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Beatrice, geboren te Meijel op 20 september 1762, overleden aldaar op 1 mei 1818.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 maart 1799 met Gerard Gerits, landbouwer, geboren te Meijel op 22 augustus 1764, zoon van Henry Gerits en Marie van Laer.
  • 2 : Henriette, geboren te Meijel rond 1762.
    Zij is getrouwd te Meijel op 2 juni 1798 met Jean Janssen, landbouwer, geboren te Meijel rond 1764, overleden aldaar op 23 september 1848, zoon van Pierre Jansen en Wilhelmina de Bruijn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina