Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christine Loven, dagloonster, geboren te Horn rond 1780, overleden aldaar op 28 augustus 1830, dochter van Joachim Looven en Jeanne Franssen.


Zij was gehuwd met
Jacob Peters, dagloner, geboren te Helden rond 1770, overleden te Horn op 22 september 1830, zoon van Joannes Peters en Maria Thijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jean, akkerknecht en landbouwer, geboren te Horn op 25 maart 1806.
    Hij is getrouwd te Horn op 14 oktober 1833 met Anna Meeuwissen, dienstmeid, geboren te Beegden op 26 juli 1809, overleden aldaar op 30 mei 1852, dochter van Jacobus Mevissen en Ida Janssen.
  • 4 : Chretien, rijksambtenaar, geboren te Horn op 19 maart 1808, overleden te Hunsel op 18 augustus 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina