Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Scheurkens.


Zij was gehuwd met
Pierre Mutchen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu Lambert, kleermaker, geboren te Karcken Canton Horn op 24 februari 1769, overleden te Baexem op 18 december 1846.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 19 april 1799 met Petronille van der Velden, geboren te Baexem op 24 augustus 1760, overleden aldaar op 26 februari 1834, dochter van Wilhelmus van der Velden en Margaretha Berben.
    (Zij is eerder getrouwd te Baexem op 6 mei 1794 voor de kerk met Jacob Schreurs, wonende te Haelen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina