Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Cleutjens, landbouwer en pachter, geboren te Hunsel op 24 september 1817, overleden te Ittervoort op 3 december 1879, zoon van Petrus Cleutjens en Catharina Geelen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 6 oktober 1848 met
Joanna Maria Buchters, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter op 12 februari 1816, overleden te Ittervoort op 27 februari 1869, dochter van Godefridus Buchters en Catharina Seerden.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 23 juli 1836 met Pierre Tulkens, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 april 1808, overleden te Ittervoort op 10 augustus 1847, zoon van Franciscus Tulkens en Joanna Gertrudis Joosten.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Mathijs, geboren te Ittervoort op 15 oktober 1855, overleden aldaar op 7 augustus 1860.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina