Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Coolen.


Zij was gehuwd met
Henry Dirx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Elisabeth, geboren te Beegden op 1 mei 1760.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 mei 1799 met Hendrik Bijlmakers, landbouwer, geboren te Heel op 3 juli 1764, zoon van Jean Bijlmaekers en Christine Custers.
    (Hij is later getrouwd te Beegden op 24 september 1832 met Joanna Bongaerts, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel op 1 januari 1795, dochter van Josephus Bongaerts en Maria Raemaekers. (Zij is later getrouwd te Beegden op 22 juli 1846 met Severijn op 't Broeck, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel op 10 februari 1809, zoon van Siebert op 't Broek en Anna Catharina Vossen. (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 6 april 1842 met Petronella Wassenberg, geboren te Beegden op 12 mei 1803, overleden aldaar op 14 februari 1845, dochter van Severinus Wassenberg en Anna Catharina Franssen. (Zij is eerder getrouwd te Beegden op 15 november 1828 met Gerardus Schreurs, hoefsmid, geboren te Beegden op 2 april 1804, overleden aldaar op 6 februari 1836, zoon van Godefridus Schreurs en Maria Knippenberg.))))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina