Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Guillaume Weerens.


Hij was gehuwd met
Petronelle Swertz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, tuinman, geboren te Melick rond 1756, gedoopt aldaar, overleden te Haelen op 26 april 1827.
    Hij is getrouwd te Bree op 9 februari 1791 voor de kerk met Maria Elisabetha Damiaens, geboren te Opitter, gedoopt aldaar op 15 mei 1756, overleden te Haelen op 10 oktober 1811, dochter van Henry Damiaens en Marie Gijsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina