Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Vleeshouwers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 18 maart 1774, overleden te Kelpen-Grathem op 9 februari 1834, dochter van Lambert Vleeshouwers en Marie Halermans.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 7 augustus 1817 met
Leonardus Lemmen, landbouwer, geboren te Hunsel, gedoopt aldaar op 27 april 1766, wonende te Wessem, overleden te Grathem op 14 februari 1852, zoon van Cornelis Lemmen en Gertrudis Jeurissen.
(Hij is eerder getrouwd op 4 augustus 1795 voor de kerk met Joanna Verstappen, gedoopt te Grathem op 7 maart 1768, overleden te Wessem-Kelpen op 10 november 1815, dochter van Johannes Verstappen en Margaritha Kolis.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina