Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Minissen.


Zij was gehuwd met
Jean Colbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, klompenmaker, geboren te Heel en Panheel rond 1769.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 oktober 1810 met Ida Geelen, geboren te Heel rond 1782, dochter van Chretien Geelen en Marie Adams.
  • 2 : Pierre, landbouwer, geboren te Heel op 13 maart 1771, overleden aldaar op 10 oktober 1843.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1799 met Jeanne Adams, geboren te Heel op 29 mei 1775, overleden aldaar op 10 mei 1850, dochter van Peter Adams en Margaretha Calen.
  • 3 : Anna Catharina, geboren te Heel en Panheel rond 1776.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 27 februari 1810 met Hendrik Scheepers, hoefsmid, geboren te Heel en Panheel rond 1777.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina