Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharine Leyssen.


Zij was gehuwd met
Henry Teunissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christine, gedoopt te Haler (onder Ittervoort/Thorn) op 25 december 1745, overleden te Hunsel op 12 januari 1805.
    Zij was gehuwd (1) met Petrus Cunnen.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 oktober 1799 (2) met Pierre Verkennis, landbouwer, geboren te Grathem op 22 maart 1751, overleden te Hunsel op 20 maart 1822, zoon van Pieter Verkennis en Joanna Vossen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina