Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Gerits.


Hij was gehuwd met
Gertrude van Bree.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrina, landbouwster, geboren te Meijel op 22 september 1778, overleden aldaar op 26 april 1840.
    Zij is getrouwd te Meijel op 19 december 1803 met Mathijs Nijssen, koopman, landbouwer en schapenhandelaar, geboren te Meijel op 19 december 1771, overleden aldaar op 13 maart 1851, zoon van Henri Nijssen en Mathea Beelen.
  • 3 : Anna, akkervrouw, geboren te Meijel rond 1780, overleden aldaar op 14 januari 1845.
    Zij was gehuwd met Peter Doensen, akkerman, geboren te Meijel rond 1778, overleden aldaar op 12 mei 1843, zoon van Francis Doensen en Hendrina van Ostaijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina