Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Catherine Peerlings, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 12 oktober 1810, overleden te Molenbeersel op 26 januari 1887, dochter van Henri Perelinkx en Catharina Petronella Elisabeth Calers.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 7 november 1838 met
Jean Michel Janssen, landbouwer, geboren te Neeritter op 1 januari 1813, overleden te Molenbeersel op 21 maart 1890, zoon van Theodore Janssen en Jeanne Marie Tulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik, geboren te Ittervoort op 21 augustus 1841.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina