Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Winand Caris, blekersknecht, geboren te Hunsel op 12 november 1806, overleden te Overveen op 5 maart 1859, zoon van Jacques Caris en Barbe Flipsen.


Hij is getrouwd te Bloemendaal op 17 december 1834 (1) met
Jansje Karens, blekersdienstbode, geboren te Heemstede op 8 januari 1812, overleden te Haarlem op 27 april 1843, dochter van Jacob Karens en Jeanne Castricum.

Hij is getrouwd te Haarlem op 17 april 1844 (2) met
Anna Margaretha Elisabeth Cramer, dienstbode, gedoopt te Beverwijk op 13 februari 1806, overleden te Haarlem op 11 december 1856, dochter van Jan Cramer en Trijntje de Munck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina