Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christine Bijlmaekers, landbouwster, geboren te Heel op 10 januari 1776, dochter van Jean Bijlmaekers en Christine Custers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 mei 1800 (1) met
Pierre Lensen, geboren te Heel op 10 augustus 1773, zoon van Pierre Lensen en Catharine Ramaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catharina, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel rond 1804.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 4 april 1834 met Henricus Verhaegen, landbouwersknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1800, zoon van Dionis Verhagen en Catharina Hendrickx.

Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 februari 1809 (2) met
Guillaume Vossen, landbouwer, geboren te Horn rond 1752, overleden aldaar op 20 maart 1836, zoon van Batholomei Vossen en Margarite Boomen.
(Hij was weduwnaar van Joanne van Geneijgen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina