Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard van Wegbergh, landbouwersknecht, geboren te Grathem op 6 mei 1812, overleden te Beegden op 29 februari 1852, zoon van Servais van Wegbergh en Jeanne Hendrix.


Hij is getrouwd te Beegden op 20 april 1843 met
Digna Hermans, dienstmeid, geboren te Beegden op 9 april 1819, overleden aldaar op 28 juni 1897, dochter van Henri Hermans en Mechtildis op 't Roodt.
(Zij is later getrouwd te Beegden op 31 maart 1856 met Antonius op 't Broeck, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden op 7 februari 1807, overleden aldaar op 26 februari 1886, zoon van Hendrik op 't Broeck en Gertrudis Franssen. (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 9 maart 1831 met Helena Schreurs, gedoopt te Beegden op 12 mei 1805, overleden aldaar op 25 juni 1854, dochter van Joannes Schreurs en Sibylla Hoex.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina