Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henrij van Weghbergh, dienstbode, geboren te Grathem op 4 september 1810, overleden te Thorn op 15 augustus 1850, zoon van Servais van Wegbergh en Jeanne Hendrix.


Hij is getrouwd te Thorn op 24 november 1847 met
Helena Ramakers, dienstbode, geboren te Nederweert op 11 februari 1822, overleden aldaar op 1 oktober 1854, dochter van Joannes Raemaekers en Wilhelmina Kuipers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Servaas, geboren te Nederweert op 4 februari 1848, overleden aldaar op 27 juli 1867.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina