Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Catharine van Wegbergh, dienstbode, geboren te Grathem op 21 mei 1805, dochter van Servais van Wegbergh en Jeanne Hendrix.


Zij is getrouwd te Hunsel op 15 februari 1849 met
Gerard Timmermans, landbouwersknecht, arbeider en landbouwer, geboren te Hunsel op 15 januari 1796, overleden aldaar op 1 oktober 1854, zoon van Michiel Timmermans en Gertrudis Cunnen.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 27 januari 1818 met Maria Elisabeth Hilven, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Beersel op 29 januari 1800, overleden te Maaseik (B) op 21 maart 1847, dochter van Theodoor Hilven en Gertrude Kristus.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina