Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodore van Wegbergh, bouwknecht, geboren te Grathem op 20 februari 1801, overleden te Thorn op 12 april 1873, zoon van Servais van Wegbergh en Jeanne Hendrix.


Hij is getrouwd te Thorn op 25 april 1835 met
Anna Maria Kanters, dienstmeid, geboren te Ohé en Laak op 11 maart 1805, overleden te Thorn op 12 juli 1864, dochter van Mathias Kanters en Anna Catharina Krol.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Servaas, geboren te Hunsel op 5 februari 1836, overleden te Thorn op 10 november 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina