Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Ramaekers.


Zij was gehuwd met
Antoon Hendrik Scherens, barbier, geboren te Gerdingen (B) op 15 juni 1750, overleden te Heythuysen op 13 mei 1831, zoon van Pieter Michael Scherens en Romualdina Herckenraet.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 4 juli 1825 met Cornelia Henderickx, geboren te Grathem op 6 januari 1761, overleden te Heythuysen op 12 augustus 1826, dochter van Willem Henderickx en Anna Kempenaers.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Marie Christine, geboren te Heythuysen op 22 september 1804, overleden aldaar op 7 december 1804.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina