Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Aldegonda van de Venne, dienstmeid, geboren te Hunsel op 8 juni 1797, overleden te Kessenich op 25 augustus 1851, dochter van Petrus van de Venne en Petronella Smeets.


Zij is getrouwd te Neeritter op 19 april 1838 (1) met
Joannes Jegers, dienstknecht en daghuurder, geboren te Kessenich rond 1795, overleden aldaar op 19 maart 1842, zoon van Henricus Jegers en Mechtildis Slangen.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 25 september 1827 met Antonetta Schoufs, geboren te Thorn rond 1801, overleden te Neeritter op 31 mei 1832, dochter van Jozef Schoufs en Elisabeth Thoolen.)

Zij is getrouwd te Kessenich op 19 augustus 1843 (2) met
Petrus Raemakers, geboren te Kessenich op 17 augustus 1789, overleden aldaar op 15 januari 1872, zoon van Reinier Raemakers en Jacomina Hermans.
(Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Frencken, overleden te Kessenich op 7 maart 1842.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina