Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henriette Maessen.


Zij was gehuwd met
Pierre Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis, geboren te Beegden op 10 juli 1765.
    Zij was gehuwd (1) met Hendrik op 't Broeck.
    Zij is getrouwd te Beegden op 9 oktober 1811 (2) met Arnoldus Adams, landbouwer, geboren te Beegden op 29 september 1772, zoon van Jean Adams en Elizabeth Wolfhaegen.
    (Hij is eerder getrouwd te Heel op 11 april 1804 met Petronella Verstappen, landbouwster, geboren te Heel op 20 november 1780, dochter van Jacque Verstappen en Gertrude Schepers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina