Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Oliverus Marschalle.


Hij was gehuwd met
Joanna Mulloij.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dieudonne, bakker, geboren te Tongeren (B) op 23 maart 1796, overleden te Tongeren op 1 mei 1853.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 april 1824 (1) met Joanna Christina Sijben, geboren te Heythuysen in september 1799, overleden aldaar op 31 oktober 1828, dochter van Hubert Constantin Sijben en Petronilla Knippenbergh.
    Hij is getrouwd te Tongeren op 29 februari 1832 (2) met Maria Anna Louisa Diederichs, geboren te Maastricht op 12 februari 1812.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina