Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Broens, geboren te Horn op 13 juni 1807, dochter van Jan Brouns en Catharina Kolen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 februari 1831 met
Joannes Stappers, bouwknecht, geboren te Wessem op 22 maart 1799, zoon van Leonard Stappers en Marguerite Corsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, landbouwster en dienstmeid, geboren te Heel op 29 mei 1847.
    Zij is getrouwd te Roermond op 30 december 1873 met Joannes Henricus Hubertus Maessen, landbouwer en metselaar, geboren te Wessem op 2 november 1845, zoon van Laurens Maessen en Maria Anna Keijerts.
  • 2 : Maria Hubertina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 11 juli 1850, overleden te Heythuysen op 27 november 1921.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 april 1878 met Pieter Spée, landbouwer, geboren te Baexem op 20 december 1845, overleden te Heythuysen op 29 september 1921, zoon van Jean Spee en Marie Lucie Thelgers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina