Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Seger Evers, landbouwer en ontvanger der schipsvaartrechten, geboren te Heythuysen op 19 juni 1807, overleden te Beringen (B) op 10 juli 1886, zoon van Wilhelmus Everts en Maria Marcus.


Hij is getrouwd te Venlo op 8 mei 1838 (1) met
Maria Elisabeth Philippina van Douveren, geboren te Broekhuizen op 27 maart 1812, overleden te Beringen (B) op 27 maart 1872, dochter van Antonius Alexander Josephus van Douveren en Johanna Philippina Frederix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Louisa Antoinette Hubertine, geboren te Venlo op 2 augustus 1837.

Hij is getrouwd te Beringen (B) op 19 december 1872 (2) met
Marie Virginie Bosmans, geboren te Lummen op 13 januari 1845, dochter van Jan Bosmans en Christina Claes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina