Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Jeanne Francoise Cerfontaine, geboren te Oupeije (B) op 29 januari 1898, overleden te Chevremont op 15 oktober 1955, dochter van Jean Hubert Cerfontaine en Marie Barbe Henriette Vanaubel.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 5 juni 1925 met
Wilhelmus Verhagen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 januari 1895, overleden te Kerkrade op 6 februari 1959, zoon van Gerard Hubert Verhaegen en Johanna Willekens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina