Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hubertus Wilms, slager, geboren te Maasbracht op 2 augustus 1882, zoon van Hendrikus Hubertus Wilms en Anna Hubertina Remmers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 21 oktober 1921 met
Maria Mathilda Janhsen, geboren te Tischeln op 30 oktober 1891, dochter van Jacob Janhsen en Petronella Boots.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth Hendrica, geboren te Heythuysen op 7 april 1922, overleden aldaar op 8 december 1922.
  • 2 : Helena Petronella, geboren te Heythuysen op 7 april 1922, overleden te Maasbracht op 12 oktober 1998.
    Zij is getrouwd te Roermond op 2 april 1940 met Cornelis Gerrit van Herk, schipper, geboren te Gouderak op 6 december 1919, overleden op 15 april 2001, zoon van Teunis van Herk en Alida Siebeling.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina