Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Velkens, geboren te Kessel rond 1749, overleden aldaar op 28 november 1814, dochter van Theodore Velkens en Gertrude Dousen.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Theodore, landbouwer, geboren te Kessel rond 1775, overleden te Hunsel op 26 augustus 1845.
    Hij was gehuwd met Petronella Halfes, geboren te Grathem rond 1773, overleden te Kessel op 2 november 1850, dochter van Theodoor Halfes en Gertruid Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina