Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacob Timmermans.


Hij was gehuwd met
Anna Christina Rubberg, overleden te Heel op 13 februari 1810.
(Zij is later getrouwd te Heel op 8 februari 1794 voor de kerk met Joannes Michael Winckelmolen, landbouwer en pachtboer, gedoopt te Neer op 6 november 1749, overleden te Heel op 6 februari 1812, zoon van Segerus Winckelmeulen en Elysabetha van Baexen. (Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 30 april 1781 voor de kerk met Maria Anna Engelen, gedoopt te Buggenum op 16 november 1750, overleden te Linne op 25 september 1789, dochter van Petrus Engelen en Gertrudis Crompvoets.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina