Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodoor Löven.


Hij was gehuwd met
Petronella Hulskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gudula, landbouwster, geboren te Baexem op 27 februari 1773, overleden te Hunsel op 15 september 1836.
    Zij is getrouwd te Baexem op 11 februari 1793 voor de kerk met Petrus Hendrickx, landbouwer en pachter, gedoopt te Kessel op 12 januari 1767, overleden te Hunsel-Haler op 21 januari 1832, zoon van Segerus Hendrickx en Johanna Verhaegh.
  • 2 : Anna Maria, geboren te Baexem rond 1774, wonende te Kessel, overleden aldaar op 10 februari 1826.
    Zij was gehuwd met Conrard Holten, brander, geboren te Kessel rond 1772, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 oktober 1836, zoon van Pieter Holten en Martina Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina