Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Wilhelmina Maessen, geboren te Maasbree rond 1900, overleden te Heythuysen op 15 november 1944, dochter van Mathijs Maessen en Johanna Catharina Bos.


Zij was gehuwd met
Pieter Johannes Ottenheijm, landbouwer, geboren te Kessel op 7 juni 1899, overleden te Roggel op 3 oktober 1954, zoon van Willem Ottenheijm en Johanna Heuvelmans.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 21 mei 1948 met Catharina Hubertina Ramaekers, geboren te Beegden rond 1902, dochter van Godefridus Hubertus Ramaekers en Anna Catharina Coumans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina