Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cecilia Hillen, dienstmeid, geboren te Linne op 22 november 1787, dochter van Jacques Hillen en Anne Mechtilde Vorsselen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 4 oktober 1813 met
René Janssen, slager, geboren te Heel en Panheel rond 1781, zoon van Theodor Janssen en Catharine Vissers.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 2 augustus 1811 met Jeanne Catherine Leijendekkers, geboren te Maasbracht rond 1790, dochter van Joannes Leijendekkers en Anna Gertrudis Vogels.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, slachter, geboren te Heel op 4 juli 1814, overleden te Grathem op 25 juni 1893.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 27 april 1852 met Christina Bijlmakers, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 20 mei 1823, dochter van Joannes Bijlmakers en Cornelia Pluijmen.
  • 2 : Jacobus, landbouwer, geboren te Heel op 22 januari 1816.
    Hij is getrouwd te Wessem op 10 april 1858 met Petronilla Boom, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 februari 1827, dochter van Jan Boom en Jeanne Beeren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina