Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Louiza Hubertina Stultiens, geboren te Hunsel op 13 november 1882, overleden te Medemblik op 21 april 1952, dochter van Henricus Hubertus Stultiens en Maria Catharina Neijnens.


Zij is getrouwd te Medemblik op 7 augustus 1929 met
Adrianus Dudink, manufacturier, geboren te Zwaag op 2 februari 1872, overleden te Medemblik op 13 juni 1952, zoon van Gerrit Dudink en Maria Zeeman.
(Hij was weduwnaar van Geertruida Brakeboer, overleden te Medemblik op 27 november 1922.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina