Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Janssen, slachter, geboren te Heel op 4 juli 1814, overleden te Grathem op 25 juni 1893, zoon van René Janssen en Cecilia Hillen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 27 april 1852 met
Christina Bijlmakers, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 20 mei 1823, dochter van Joannes Bijlmakers en Cornelia Pluijmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Renier Hubertus, dagloner, geboren te Heel en Panheel op 28 februari 1853.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 april 1882 met Maria Elisabeth Rosée, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ophoven (B) op 26 februari 1856, dochter van Hendrik Roosée en Helena Pex.
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Heel en Panheel rond 1862.
    Zij was gehuwd (1) met Hendrik Cormoux.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 september 1902 (2) met Jacob Hubert Theunissen, landbouwer, geboren te Beegden rond 1862, zoon van Lambert Theunissen en Petronella Geelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina