Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Midden, geboren te Grathem, gedoopt op 9 juni 1773, overleden te Grathem op 7 maart 1847, zoon van Mathias Midden en Maria Verkennis.


Hij is getrouwd te Thorn op 24 september 1808 met
Maria Agnes Linssen, gedoopt te Thorn op 16 februari 1769, overleden te Grathem op 4 juni 1845, dochter van Paulus Linssen en Elisabeth Ruiten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, kleerblekersdienstbode, gedoopt op 30 juni 1809, overleden te Heemstede op 1 september 1893.
    Zij is getrouwd te Heemstede op 17 januari 1838 met Joannes Geve, werkman, geboren te Heemstede op 6 september 1809, overleden aldaar op 19 maart 1883, zoon van Toon Geve en Catharina van der Aar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina