Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Kessels, kleermaker, geboren te Nederweert op 22 april 1880, zoon van Theodorus Kessels en Maria Elisabeth Franssen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 7 juni 1912 met
Elisabeth Helena van Horne, landbouwster, geboren te Roggel op 8 oktober 1882, overleden te Grathem op 18 november 1946, dochter van Godefridus van Horne en Maria Cornelia Verhaegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Cornelia, geboren te Grathem op 15 december 1914, overleden aldaar op 12 november 1919.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 30 maart 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina