Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Peeters, geboren te Heythuysen op 1 augustus 1877, overleden te Weert op 11 juni 1954, dochter van Paulus Hubertus Peters en Odilia van Horne.


Zij is getrouwd te Nederweert op 21 juni 1912 met
Martinus Overmans, metselaar, geboren te Nederweert op 26 november 1875, zoon van Mathijs Overmans en Anna Catharina Hubertina Geuns.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Hubertus, geboren rond 20 april 1918, overleden te Nederweert op 6 juli 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina