Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Josephus Theelen, molenaar, geboren te Heythuysen op 2 november 1849, overleden te Beesel op 13 maart 1924, zoon van Jean Teelen en Jeanne Vermeulen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 28 april 1876 met
Maria Theresia Hubertina Goofers, geboren te Blerick op 2 februari 1849, overleden te Beesel op 29 mei 1921, dochter van Joannes Goofers en Maria Josepha Hoffmann.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina