Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathijs Hubertus Duijts, landbouwer, geboren te Nederweert op 28 juni 1845, overleden te Nederweert-Ospel op 15 mei 1931, zoon van Peter Jan Duijts en Petronille Joosten.


Hij is getrouwd te Nederweert op 6 april 1872 met
Maria Catharina Janssen, landbouwster, geboren te Neeritter op 2 juli 1836, overleden te Nederweert op 23 september 1911, dochter van Laurent Janssen en Catharina Elisabeth Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, landbouwster, geboren te Nederweert op 7 december 1879, overleden te Horn op 8 augustus 1957.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 24 april 1914 met Johannes Mathijs Pellemans, landbouwer, geboren te Nederweert op 10 januari 1882, overleden te Grathem op 11 maart 1960, begraven te Ospel op 11 maart 1960, zoon van Johannes Pellemans en Anna Maria Brinkmans.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina