Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Peeters, dienstbode en landbouwer, geboren te Nederweert op 19 december 1829, overleden aldaar op 3 januari 1900, zoon van Jean Peeters en Joanna Saars.


Hij is getrouwd te Nederweert op 3 april 1856 met
Guillelmine Hanssen, dagloonster en landbouwster, geboren te Roggel op 29 oktober 1813, overleden te Nederweert op 10 oktober 1881, dochter van Guillaume Hanssen en Gertrudis Vossen.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 30 juli 1841 met Pierre Houben, landbouwer, geboren te Nederweert op 7 april 1806, overleden aldaar op 1 september 1852, zoon van Caspar Houben en Petronella Hermans.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina