Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Timmermans, landbouwer, geboren te Hunsel op 14 oktober 1880, overleden op 12 maart 1958, begraven te Leveroy, zoon van Leonard Timmermans en Cornelia Bertjens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 22 november 1915 met
Helena Hubertina Slaats, landbouwster, geboren te Nederweert op 27 december 1884, overleden aldaar op 28 januari 1937, dochter van Peter Joannes Slaats en Joanna Catharina Beelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Catharina Cornelia, geboren te Nederweert rond 1917, overleden aldaar op 7 januari 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina