Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonius Hubertus Timmermans, molenaar, geboren te Hunsel op 9 januari 1879, overleden te Beek op 14 december 1961, zoon van Leonard Timmermans en Cornelia Bertjens.


Hij is getrouwd te Weert op 4 februari 1926 met
Josephina Elisabeth van Knippenberg, geboren te Weert op 25 mei 1895, dochter van Petrus Joannes van Knippenberg en Anna Maria Helena van Nieuwenhoven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina