Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marie Peeters, landbouwster, geboren te Ittervoort-Haler op 24 juli 1814, overleden te Hunsel op 28 januari 1850, dochter van Godefridus Peeters en Joanna Peerlings.


Zij is getrouwd te Hunsel op 15 april 1844 met
Pierre Lemmen, landbouwer, geboren te Hunsel op 2 oktober 1801, overleden aldaar op 15 december 1875, zoon van Franciscus Lemmen en Gertrudis van de Voort.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, landbouwster, geboren te Hunsel op 27 november 1845, overleden aldaar op 2 december 1904.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1869 met Jacobus Klerkx, geboren te Hunsel op 30 september 1845, overleden aldaar op 12 oktober 1902, zoon van Arnold Klercx en Jacomina Moors.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina