Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Moors, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel-Castert op 3 augustus 1843, overleden te Hunsel op 27 april 1899, zoon van Jacobus Moors en Johanna Maria Kirkels.


Hij is getrouwd te Hunsel op 26 april 1878 (1) met
Joanna Raemaekers, dienstmeid, geboren te Roggel op 27 augustus 1837, overleden te Hunsel op 26 oktober 1893, dochter van Wilhelmus Ramaekers en Catharina van Roy.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Hunsel op 20 januari 1879, overleden aldaar op 12 juli 1879.

Hij is getrouwd te Stramproy op 2 augustus 1894 (2) met
Anna Maria Koolen, landbouwster, geboren te Stramproy op 10 september 1846, overleden te Weert op 14 juli 1902, dochter van Leonard Coolen en Maria Catharina Weekers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina