Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Silvester Tilmans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 27 mei 1845, zoon van Pieter Mathias Tilmans en Joanna Baetsen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 15 september 1869 met
Maria Catharina Hubertina Beelen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 10 maart 1841, dochter van Peter Henricus Beelen en Maria Gertrudis van Geleuken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hendrik Hubert, boterfabrikant, geboren te Hunsel op 20 oktober 1869.
    Hij is getrouwd te Meerssen op 7 april 1902 met Maria Josephina Paulina Pasmans, geboren te Margraten op 9 juli 1873, dochter van Christiaan Pasmans en Elisabeth Muurmans.
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Hunsel op 7 juni 1879.
    Zij is getrouwd te Weert op 21 mei 1913 met Theodorus Schonkeren, landbouwer, geboren te Weert rond 1879, zoon van Antonius Schonkeren en Anna Maria Verkoelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina