Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Catharina Tilmans, landbouwster, geboren te Hunsel op 1 december 1828, overleden aldaar op 13 september 1911, dochter van Pieter Mathias Tilmans en Joanna Baetsen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 mei 1858 met
Henricus Hubertus Linnaerts, landbouwer, geboren te Beegden op 2 maart 1826, overleden te Grathem op 1 april 1890, zoon van Antonius Linnaertz en Cornelia Timmermans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina