Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus van Herten, landbouwer, geboren te Herten op 23 oktober 1862, zoon van Gerardus van Herten en Petronella van Herten.


Hij is getrouwd te Herten op 5 mei 1890 met
Gertrudis van Ratingen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 7 maart 1862, overleden te Hoensbroek op 27 november 1941, dochter van Wilhelmus van Raetingen en Maria Agnes Verboeket.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerardus Hubertus, geboren te Herten op 1 december 1892.
  • 3 : Petronella Maria, geboren te Herten op 23 maart 1895.
  • 4 : Johannes Hubertus, geboren te Herten op 27 november 1896.
  • 5 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Herten op 27 december 1897.
  • 6 : Barbara, geboren te Herten op 12 april 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina