Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Joannes Verlinden, onderwijzer, geboren te Hunsel-Haler op 3 januari 1879, overleden te Ell op 13 maart 1973, begraven aldaar op 15 maart 1973, zoon van Wilhelmus Verlinden en Anna Catharina Tulkens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 2 september 1920 (1) met
Gertrudis Maria Heuvelmans, geboren te Helden op 20 juli 1883, overleden te Roermond op 25 juli 1922, dochter van Caspar Melchior Balthasar Heuvelmans en Wilhelmina Hubertina Theelen.

Hij was gehuwd (2) met
Gertrudis Maria Hubertina Wieërs, geboren op 14 januari 1891, overleden op 17 november 1975, begraven te Ell.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina