Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willemina van Ninhuijs, geboren te Helden op 7 april 1829, overleden te Heythuysen op 7 april 1879, dochter van Petrus Servaas van Ninhuijs en Joanna Maria Teven.


Zij is getrouwd te Helden op 19 april 1869 met
Peter Hubertus Evers, brandersknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 augustus 1833, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 2 december 1915, zoon van Gerard Evers en Maria Catharina Scheepers.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 10 januari 1881 met Johanna Steegs, landbouwster, geboren te Helden op 20 september 1847, overleden te Heythuysen op 10 februari 1895, dochter van Peter Jan Steegs en Anna Maria Scheers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 20 maart 1870.
  • 3 : Anna Maria Catharina, landbouwster, geboren te Roggel op 26 december 1872.
    Zij is getrouwd te Ukkel (B) op 3 oktober 1892 met Leonardus Steegs, schaapherder, geboren te Helden op 30 maart 1861, zoon van Peter Jan Steegs en Leonora Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina